HOTEL BELLA VISTA, Gornja Vala 46, HR – 21333 Drvenik, Tel: +385 21 628 171, Fax: +385 21 628 163

Restoran Bella Vista

Restoran Bella Vista elegantnog i otmjenog ambijenta, oduševit će istinske ljubitelje gastronomskih i enoloških priča.

Vrsni kuhari vješto će Vas odvesti na gastronomsko putovanje Dalmacijom, ali i ostalim hrvatskim regijama. Tradicionalni specijaliteti poput pašticade, ribe…. pripremaju se po autohtonim recepturama od lokalnih sastojaka, uz obilje začina, mediteranskog bilja, maslinovog ulja.
Kreativnost kuhinje naglašena je finim izborom vegetarijanskih jela, a za potpuni doživljaj pobrinut će se vrsni somellieri i pomoći Vam u odabiru jednog od biranih hrvatskih vina.
Bella Vista je idealna za održavanje svečanih večera, ručkova, banketa, čemu svakako doprinosi sofisticiranost interijera te klavirska glazba.

GO-food

Niste gosti hotela? Nemojte brinuti, iskoristite naše posebne ponude i dođite doručkovati i ručati u našem hotelu po vrlo pristupačnim cijenama.
Ljetna terasa hotela idealno je mjesto za uživanje u gastronomskim specijalitetima, zato Vas pozivamo da nas posjetite i u večernjim satima i provedete ugodne trenutke uz dobru hranu i veliki izbor pića.

Ručkovi za grupe
U našem restoranu raspolažemo sa 80 sjedećih mjesta, te će nam biti zadovoljstvo izaći vam u susret i ponuditi menú-je skorjene prema vašim željama i potrebma. Obratite nam se s punim povjerenjem i veselimo se vašoj posjeti!
Za sve dodatne informacije obratite nam se putem e-maila: info@hotelbellavista.hr