HOTEL BELLA VISTA, Gornja Vala 46, HR – 21333 Drvenik, Tel: +385 21 628 171, Fax: +385 21 628 163

Aktivan odmor

Biciklizam
Volite vožnju biciklom? Niste jedini! Biciklizam je vrlo popularan i zdrav način rekreacije pa će znatan broj uređenih biciklističkih staza razveseliti mnoge. Osim što se protežu uz obalu, dio staza prolazi i obroncima Biokova između Drvenika i Gradca, kada ćete moći upoznati stara mjesta Makarskog primorja.

 

Šetnice
Boravak i šetnja u blizini morske obale mnogima su dovoljan razlog za dolazak u Drvenik. Lijepo uređene šetnice povezuju sva mjesta južno makarskog primorja, sve od Drvenika do Gradca. Ljubiteljima pješačenja posebno su atraktivne u proljeće i jesen kada je boravak u prirodi najljepši i najugodniji.

 

Vodeni sportovi
Boravak na svježem morskom zraku i uživanje u moru čini vodene sportove iznimno popularnim načinom zabave i rekreacije. U Drveniku nudi se mogućnost najma različitih plovila, od vodenih skutera, čamaca i manjih brodica do vožnje padobranom (Parasailing).
Za one manje zahtjevene moguće je dnevno iznamiti pedaline i uživati u mirnom obilasku Gornje Vale.

 

Rafting na Cetini
Vožnja zaleđem planine Biokovo do vrha kanjona rijeke Cetine, odakle se s klisure pruža prekrasan pogled na kanjon i ušće rijeke u more, grad Omiš, kao i na otok Brač, ostavit će vas bez daha! Za potpun doživljaj ove čiste, zelene rijeke pobrinut će se i vožnja brodom do jednog od odmorišta na rijeci, gdje ćete u ugodnoj i prirodnoj atmosferi imati priliku otkriti čari dobre dalmatinske kuhinje.